9.0 Magnitude.

10:17 PM
well, lama gila dah tak post entry. sibuk dengan assignment, anime, online game, assignment, anime, online game.. haha~

tajuk ni pasal Jepun. maybe korang semua tau kan pasal ni? yes, dah seminggu semua ni jadi..

>> Gempa Bumi
>> Kebocoran Nuklear
>> Suhu cuaca rendah

well, kalo ni jadi kat aku pun aku mesti rasa despair gila. aku sebagai orang muda yang takmampu ni pun terasa nak tolong diorang yang susah tu. tapi apakan daya kan? kita cuma boleh berdoa, mintak kepada tuhan yang semua ni cepat selesai.

sejak seminggu ni aku tengok, mesti ekonomi diorang drop gila. kawasan terdedah nuklear yang nak buat diorang blah dari situ. cuaca sejuk tambahan pulak dengan tak ada elektrik. whew, mesti kesejukan melampau kat sana..

kalau ada cara kita boleh tolong right? tapi bua masa ni kita cuma boleh berdoa saja..


p/s: sorry, aku rasa ayat aku posting hari ni macam mengarut jer.. heheh..
pics from konachan.com
Read On 8 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cre-a-tor

My photo
Male/ Mara Professional College in Higher National Diploma [Computer Software Development]

shout-vending Machine


ShoutMix chat widget

Reader tracks~


1Blogger Community

rezzaeffendi's Profile on Ping.sg 

Followers

Online Ads~ Click to view~


Photobucket