from me, FHND 3A.

7:35 AM
Back from hectic days.. hahah, sampai rase taknak buat post lagi da post kat blog yang tak seberapa ni..
anyways, ntuk classmate aku semester julai-disember 2010, aku ade hadiah ntuk korang, tribute ntuk kita sekelas.. ntuk yang hampir berkaitan jugak bleh tengok video nih. haha.. silakan.





p/s: satu masalah pasal video ni, kalo korang pergi kebelakang balik, lagu akan start balik.
aku pun tak tau kenapa, lagi satu, sebenarnya aku nak post video ni kat facebook tapi tak boleh. sebab? takleh download, kena bayar dulu. cilake punye website, dah siap baru bagi tau kena bayar. anyway, aku akan cari cara gak nak dowload video ni dan sesapa kalo boleh download tolong bagitau aku ok??
Read On 0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cre-a-tor

My photo
Male/ Mara Professional College in Higher National Diploma [Computer Software Development]

shout-vending Machine


ShoutMix chat widget

Reader tracks~


1Blogger Community

rezzaeffendi's Profile on Ping.sg 

Followers

Online Ads~ Click to view~


Photobucket