Dollfie

time bosan cari topik, aku jumpa nih.. sebenarnya aku tau lama dah.. cuba tengok semua gambar patung ni.. cantik tak?


saber, antara watak anime yang aku minat.. nape? toksah tanye ah..
ha~ kan? di'orang' ni just patung jer tapi dibuat secara teliti.. daripada muka, badan, kaki, semuanya.. kalau nak dikatakan pasal harga memang giler la.. tapi kalo dapat memang berbaloi.

fakta: majoriti orang yang kumpul Dollfie ni lelaki.

Lelaki?

yes, korang tak salah, memang lelaki. tapi diorang kumpul tak macam bebudak perempuan main time kecik-kecik dulu tu.. paling cun pun Barbie..
tapi kalo nak dapat patung ni korang kena tempah dulu [tu kalau ada], bentuk badan, pakaian dan muka.
kalau nak citer pasal badan.. ni ntuk orang yang layak lar.. korang bleh tentukan saiz dada dia, punggung dan sebagainya.. camner harganya tak mahal giler? so tak mustahilah kalo ade dollfie tu rupa dia meyerupai watak-watak anime atau seseorang.. kan? lagi, kalau nak kate korang nak beli dollfie ni gitu jer baik tak payahlar.. korang mesti.. mesti dapatkan skali aksesori diorang..

ok, stop merepek.. thank sbb sudi buang masa jap baca post ni..
ni antara gambar dollfie yang aku leh bagi..

saber lagi..
saber alter.. ni nama gaya yang dikenakan pada dollfie nie..

lelaki pun ade..

kalu nak tau banyak artikel tentang dollfie dan segalanya tentang dollfie, korang leh gi sini..

P/S: best ker ade patung camni ha? kalo best aku pun naklah..
0 comments:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cre-a-tor

My photo
Male/ Mara Professional College in Higher National Diploma [Computer Software Development]

shout-vending Machine


ShoutMix chat widget

Reader tracks~


1Blogger Community

rezzaeffendi's Profile on Ping.sg 

Followers